Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Mulan

  Mulan

  ★★★★

  Een Chinees meisje krijgt te horen dat haar verzwakte vader het leger in moet om een oorlog te vechten. Aangezien ze weet dat hij dit nooit zal overleven vermomt ze zich als een jongen om zo zijn plaats in te nemen. Haar voorvaderen hebben haar echter door en sturen een klein draakje (Mushu) om haar te helpen.

  Disney hervindt zijn vorm met Mulan, een meisje dat voor een jongen doorgaat en het leger ingaat om haar verzwakte vader te redden.…

 • Tom Clancy's Without Remorse

  Tom Clancy's Without Remorse

  ★★½

  Door zijn betrokkenheid bij een topgeheime missie wordt de zwangere vrouw van de marinier John Kelly door Russische soldaten vermoord. John zint op wraak en slaat de handen in elkaar met zijn collega Karen Greer en de CIA-agent Robert Ritter. Ze stuiten op een samenzwering die de landsgrenzen overstijgt en die een oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland dreigt te ontketenen.

  Een nieuwe Tom Clancy verfilming, daar had ik wel zin aan. De inmiddels overleden schrijver was qua naam…

Popular reviews

More
 • Zack Snyder's Justice League

  Zack Snyder's Justice League

  ★★★★

  Gevoed door het herstelde vertrouwen in de mensheid en geïnspireerd door de onbaatzuchtige daad van Superman, roept Bruce Wayne de hulp in van zijn nieuwe bondgenoot, Diana Prince, om het hoofd te bieden aan een nog grotere vijand. Samen werken Batman en Wonder Woman snel om een team van meta-mensen te vinden en te rekruteren om deze nieuw ontwaakte dreiging te weerstaan. Maar ondanks de vorming van deze ongekende groep helden - Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash…

 • Strange Days

  Strange Days

  ★★★★

  1999: tijdens de laatste dagen van het oude Millennium is Lenny Nero, een ex-agent, een dealer van data-discs. Deze discs bevatten opnames van herinneringen en emoties. Op een dag ontvangt hij een disc met daarop de herinneringen van een moordenaar die een prostituee vermoordt. Lenny gaat op onderzoek uit en komt steeds dieper in een cirkel van chantage, moord en verkrachtingen.

  Een film uit 1995 die anno 2021 zeer relevant aanvoelt vanwege de rol van de politie ten aanzien van…