Thomas

Nyhedsskribent på moovy.dk

Favorite films

Recent activity

All

Recent reviews

More
 • Pelé

  Pelé

  ★★★★

  Den sidste stjerne er til de utrolige billeder fra VM-finalen i Mexico City i 1970 mellem Brasilien og Italien. De smukke, restaurerede optagelser af de sydamerikanske legender på toppen af deres kunst, der skiller de azur-blå ad i en ren fodboldopvisning, er kuldegysende smukke og medrivende. Det vel nok mest ikoniske fodboldlandshold nogensinde!

 • Mom Squad

  Mom Squad

  ½

  Får “Swinger” til at ligne “Citizen Kane”.

Popular reviews

More
 • Café Paradis

  Café Paradis

  ★★★★½

  Man skal ikke lade sig narre af den hyggelige titel og tilhørende plakat med Ib Schønberg og Poul Reichhardt, der skraldgriner over nogle bajere. For der er ikke meget himmelsk at le af i “Café Paradis”. Her er nemlig tale om dansk socialrealisme på ypperste niveau i skildringen af to alkoholikeres forbandelse og mareridt.
  Jeg har aldrig set d’herrer Reichhardt og Schønberg spille røven så meget ud af bukserne som i denne perle. Især Ibbermand er fuldstændig blændende i rollen…

 • 24 timer

  24 timer

  ★★★★½

  Vidunderlig dansk filmperle med nogle af de bedste danske skuespillere landet nogensinde har fostret.
  Dyrk lige ensemblet bestående af fabelagtige kunstnere som Mogens Wieth, Ebbe Rode, Astrid Villaume, Kjeld Petersen, Lily Broberg og Ib Schønberg. Alle spiller som gjaldt det livet i dette fortættede og stramt fortalte trekantsdrama, hvor en enkelt berøring mellem den ensomme Marianne (Villaume) og den verdensberømte pianist Hugo Strand (Wieth), er mere erotisk end nok så megen lagengymnastik.
  De tre hovedroller udtrykker mere i et blik…